Minibussen, Standaard, Business en Luxe VIP bussen

Mini VIP bussen

Wanneer u met een select gezelschap bent kunt u gebruik maken van één van de luxe minibussen uit de poule van allebussen.nl. Of het nu gaat om een 6-persoons minibusje of onze 15-seater met tafeltjes en bar aan boord. Wij hebben voor elke gelegenheid een minibus die bij uw programma past. Lees meer over onze mini vip bussen..

Standaard Touringcar

De standaard touringcars van Allebussen.nl voldoen aan de meest moderne eisen. Onze standaard bussen worden door vele al ervaren als luxe business class wagens. Zo beschikken zij standaard over comfortabele fauteuils met veel beenruimte. Ook bestaat de mogelijkheid om catering aan boord te verzorgen. 
Lees meer over onze standaard touringcars..

Business Class touringcar

Business Class touringcars is veruit de meest gebruikte wagen in touringcarland. Door onze Business Class fauteuils wordt een hoge mate van comfort gegarandeerd. De speciaal ontworpen zetels bieden u ook op de lange afstanden (zelfs naar het buitenland) een ontspannen karakter. 
Lees meer over onze business class touringcars..

Congresvervoer

Efficiënt vervoer van grote groepen mensen naar een evenement, congres of publieksevenement in binnen- of buitenland? Bij ons zit u altijd goed! Of het nu gaat om 500 of meer dan 10.000 personen: Wij regisseren het gehele proces. 
Lees meer over onze mogelijkheden tot congresvervoer

Evenementenvervoer

Hoe groter het evenement, hoe groter de logistieke uitdaging! Een geslaagd evenement of het nu grootschalig of kleinschalig is begint en eindigt met uitstekend verzorgt evenementenvervoer. 
Lees meer over ons evenementenvervoer..

VIP Class Touringcars

Voor de cliënt die net iets meer wenst dan standaard vervoer is er het VIP vervoer. Met onze VIP Touringcars bieden wij een scala aan mogelijkheden. Zo zijn er in alle VIP bussen vele faciliteiten aan boord. U kunt hierbij denken aan o.a. boordkeuken, toilet, garderobe, rondzit, lounges en vergadermogelijkheden. Daarnaast is er in de meeste VIP bussen ook de mogelijkheid om presentaties te geven. Hierbij wordt u ondersteund door hightech AV apparatuur aan boord. 
Lees meer over onze luxe VIP touringcars..

AlleBussen.nl levert u een compleet overzicht van touringcars en luxe minibussen die wij door héél Nederland kunnen aanbieden.

Contact informatie

ALLEBUSSEN.NL
Jan Pietersz. Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

E: info@allebussen.nl
T: 070-3142422