Allebussen neemt graag de zorg van uw evenement of vervoersprobleem uit handen. Door onze jarenlange en internationale ervaring vinden wij voor ieder evenement het vervoersplan op maat. Of het nu gaat om grote groepen mensen naar een evenement of congres. Wij ontzorgen u.  Heeft u een congres of evenement in het binnen- of buitenland? Wij verzorgen het!

Wij regisseren vervoer van 1 tot 5000 personen!

Het logistieke plan

Vooraf neemt één van onze medewerkers duidelijk al uw wensen en voorkeuren door. Of het nu gaat om busvervoer, shuttleservice, Valet Parkings of een thuisbrengservice. Allebussen kan een totaalpakket op maat voor u samenstellen. Tijdens het project beschikt u over één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen omtrent het vervoer. Door de korte lijnen heeft u altijd snel een antwoord op al uw vervoersvragen. Locaties, routes, opstappunten en reistijden worden vakkundig op elkaar afgestemd. 

Jarenlange ervaring is een pré

Allebussen heeft jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van congresvervoer. 

Wij kunnen van A tot Z het congresvervoer plannen en uitvoeren. Naast maar 1 aanspreek punt kunt u ons ook de regie laten voeren over het verwerken van de aanmeldingen, vervoersschema’s of de aankomsten van uw gasten op Schiphol organiseren. Zodoende blijft u gefocust op het evenement en wij op het vervoer!

Voordelen om te werken met Allebussen voor congresvervoer

  1. Vooraf zal er een duidelijke inventarisatie zijn
  2. Allebussen selecteert per opdracht het meest geschikte wagenpark
  3. Door de landelijke dekking kunnen wij in elke plaats leveren
  4. Ervaren, creatieve en efficiënte medewerkers  
  5. Op verzoek een vervoerscoördinator op locatie

Offerte voor Congresvervoer

Congresvervoer is altijd maatwerk en hier bestaat geen standaard offerteformulier voor. Indien u graag een keer met ons van gedachte wisselt of een offerte wenst voor uw project, verzoeken wij u om via onderstaande link contact met ons op te nemen. 

AlleBussen.nl levert u een compleet overzicht van touringcars en luxe minibussen die wij door héél Nederland kunnen aanbieden.

Contact informatie

ALLEBUSSEN.NL
Jan Pietersz. Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

E: info@allebussen.nl
T: 070-3142422